מידע כללי:
עוגת חתונה היא לא עוד עוגה שאולם האירועים מכין כמתנה לזוג אלא תפסה לה מקום של כבוד וכחלק בלתי נפרד מהאירוע.
כאשר החתן וכלה עוצרים הכול ומזמינים את כלל האורחים להשתתף ה"חיתוך הפרוסה הראשונה" כולם מחכים לראות קודם כל את עיצוב העוגה.
כמובן שלא די בכך שעיצוב העוגה יהיה מרהיב אלא גם שטעמה יגיב לחך ויעלה בנו חיוך ורצון של עוד.
שילוב בין עיצוב ואומנות ולבין הטעם הינו שילוב שתמיד מנצח ככה אנחנו מטריפים את כל החושים שלנו וגורמים לנו ולכם הנאה מושלמת.
דן דיוויס שף קונדיטור -אמן –מעצב
דן החל את דרכו הקולינרית כבר בגיל צעיר, וכבר לאחר שהשתחרר מהצבא נסע ללונדון שם למד בקונדיטוריה "קורדון בלו" . את לימודיו סיים בהצטיינות יתרה תוך התמחות בשוקולד ועבודות סוכר ייחודיות ומורכבות.
בעברו דן עבד במקומות קונדיטוריה ואפייה הנחשבים לשם דבר בעולם הזה עד שלימים פתח את שוגר דדי ומנהל אותו ביד רמה.
עבודתו של דן מאופיינת בשילוב מיוחד וכמו כן מעצב עוגות קונספט מיוחדות ושונות לחברות ופרטיים
עוגות חתונה
עוגות בר בת מצווה
עוגות לחברות ומיתוג עסקים
קונדיטוריה מתמחה לעוגות מעוצבות ללא גלוטן או סוכר.